Krásný byt 3+1, 82m2, OV, 3 patro, ul. Charkovská, Praha 10 Vršovice.

Lokalita: Charkovská, Vršovice, Praha, Praha 10

Evidenční číslo:
316/3075
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Charkovská, Vršovice, Praha, Praha 10
Poznámka k ceně:
Cena prodeje včetně provize a právních služeb.
Plocha užitná:
78 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěkný byt 3+1, 82 m2 umístěný ve 4. podlaží zrekonstruovaného secesního domu s výtahem, s vlastní komorou a sklepem. Budova se nachází v historickém centru města na rozhrání Vinohrad a Vršovic a nabízí jednu z nejlepších variant pro bydlení v Praze, v klidném a tichém místě s výbornou dopravní dostupností.
Byt je v osobním vlastnictví a má klasické dispoziční uspořádání: prostorná chodba ze které je vstup do všech pokojů - obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou s okny do ulice - orientace jih, dvou stejně velkých neprůchozích ložnic s okny do tichého vnitrobloku orientace sever, prostorné koupelny s velkou vanou, sprchovým koutem, WC a dalšího samostatného WC, komory s pračkou a plynovým kotlem na vytápění. Všechny místnosti jsou dostatečně světlé a prostorné čemuž vděčíme vysokým stropům.
Ihned vedle domu je jeden z nejznámějších městských parků Havlíčkovy sady (Grébovka) s možností sportovního a rekreačního využití, s pékným výhledem na Prahu a spoustou atrakce! Ulice Charkovská je ideální volbou pro klidný domov s možností odpočinku v nedalekých sadech. Prostor pro relaxaci poskytuje i nepřeberné množství zajímavých kaváren, restaurací a obchodů v blízkém okolí. Zcela klidné bydlení v domě s pouhými 10 byty.
Nejbližší tramvajová zastávka je necelých 200 metrů od domu a stanice metra \"Náměstí Míru\" (trasa A) se nachází pouhých 800 metrů od budovy.
Byt je možné financovat s využitím hypotečního úvěru který Vám rádi zařídíme. Cena prodeje je konečná, včetně provize a právních služeb. Nastěhování a využití plného potenciálu bytu je možné ihned.
Velice doporučuji osobní prohlídku.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Charkovská, Vršovice, Praha, Praha 10

Počty místností, umístění

Počet místností::
4
Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
3
Patro, podlaží::
4. podlaží
Počet NP::
5
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Máte otázku?